Garantie

Garantie

Allereerst zorgen wij altijd dat de levende producten vers worden gerooid. Als u uw artikel bestelt met losse (kale) wortel moet de boom nog uit de grond worden gerooid of staat netjes op onze opslag. Zo leveren wij altijd verse producten om de kwaliteit hoog te houden.

Heeft u groeiproblemen of gaat uw boom, plant of struik dood? Stuur dan een foto naar info@betuwebomen.nl zodat wij een en ander kunnen bekijken.

Wanneer krijgt u garantie?

Wij geven garantie op bomen mits er twee boompalen en boombevestigingsband is afgenomen. Wanneer er problemen zijn met uw haag dan zullen wij u hierin tegemoet komen door samen een oplossing te zoeken. Samen met de klant wordt naar de oorzaak gekeken. Na controle of genoemde materialen zijn mee besteld met uw product dan zal er contact met u worden opgenomen over het verdere verloop van de garantie en zal er samen met u naar een oplossing worden gezocht. Mocht na onderzoek blijken dat uw product is doodgegaan, terwijl u de bestelde materialen hebt gebruikt bij het aanplanten, dan zal er tegen bezorgkosten een nieuw product worden geleverd. Wij geven geen garantie wanneer een (groenblijvende) boom of product door vorstschade, stormschade en/of ziekte is doodgegaan.

  • Garantie op bomen, planten en struiken in pot of kluit tot 2 maanden na geleverde datum.

Uw factuur dient als garantiebewijs.